Ето ги героите на първа линия в Бургас: Трудно ще ги познаете под защитните облекла, но те вече се борят с коронавируса. Респект!

img

Бургаски лекари вече са на първа линия, за да лекуват първите хора, стигнали до болница след зараза с коронавируса. Техните имена все още не са известни, но вече са на фронта.

„Едва ли ще ги разпознаете зад защитните им облекла, а и те никога не са търсили известност. Това са само част от нашите бургаски медици, от екипа на д-р Иван Йотов в Инфекциозно отделение, които вече лекуват заразените с коронавирус. Думите “браво”, “респект” и “поклон” са недостатъчни! Няма по-достоен труд! Възхищавам им се!“, обяви кметът Димитър Николов.

Припомняме, че в Бургас към днес има доказано 7 случая на заразени хора, като четирима от тях са в Инфекциозно отделение на УМБАЛ-Бургас. След Общинския опаретивен щаб през деня, стана ясно, че са в стабилно състояние, тримата очакват лабораторни изследвания, които вече да покажат отрицателен резултат.

2 коментара

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

2 Коментара

 •  
  Росица Делева
  2020-03-27 12:10:38

  Да е жив и здрав др.Йотов!Този доктор през лятото на 1998г.ми спаси живота от марсилска треска.Изключителен доктор и човек!Да са живи и здрави целият екип!Успех във Вашата трудна и отговорна професия!

 •  
  Николина Зафирова
  2020-03-26 22:32:13

  Поклон на тези хора! Бог да бди над тях и да ги пази!

Най-новото

Актуални теми

Автокасапница в Айтос

Трагедията на пътя край Созопол

Масово плажуване до сарая в парк "Росенец"