Студенти-отличници по право и финанси номинирани за годишните награди на Фондация „Евгений Мосинов“

img

Броени дни остават до официалната церемония по връчване на първите годишни награди на Фондация „Евгений Мосинов“. Отличия ще бъдат връчени на студенти с висок успех по право и финанси от пети курс.

Фондацията ще връчи награди и на студенти за активно участие в национални и в общински състезания, олимпиади и др. Интересното при тези номинации е, че ще бъдат излъчени призьори от Центъра по юридически науки, Центъра по икономически и управленски науки, от този по информационни технологии, както и от хуманитарния на БСУ.

Освен студенти, по време на официалната церемония, ще бъдат наградени и деятели с принос към научната академичната дейност на университета, и не на последно място преподаватели от бургаския ВУЗ.

Церемонията по награждаването ще се състои на 12.12.2019 г. от 18:30 ч. в атриума на БСУ.

Първите годишни награди на Фондация „Евгений Мосинов“ се организират съвместно с БСУ и са под патронажа на областния управител Вълчо Чолаков.

Фондация „Евгений Мосинов“ бе учредена в памет на адвокат Евгений Мосинов, който беше преподавател в Центъра по юридически науки и в Центъра по икономически и управленски науки на Бургаския свободен университет още от самото му създаване.

Фондацията е създадена да подпомага талантливи студенти. Тя ще насърчава и подпомага участието им в научни изяви, в обучителни семинари с представители на държавни, общински институции, с представители на съдебната власт, с неправителствени организации, с представители на академични общности и др. в областта на правото.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Мъж по памперс избяга от реанимацията в УМБАЛ Бургас

Битката на Жана за 11 годишния Борислав

Трагедия на Моста в Бургас