Валери, потрошил с брадва Центъра за деца в Средец, кротък като агне в съда, майка му кълне ужасно за гробища и катастрофи

img


Съжалявам за това, което съм нпрвил. Според мен прокурорът не е прав да повдига толкова тежки обвинения срещу мен., защото аз си признах всичко пред полицаите. Ще работя, за да възстановя щетите. Не съм агресивен човек, неведнъж съм показвал, че мога да се променя. Това каза Валери Попов, задържан заради това, че е потрошил с брадва павилион в Центъра за настаняване на деца в Средец. Днес Окръжният съд гледа жалбата му за промяна на мярката му за неотклонение, след като магистратите в Средец миналата седмица го оставиха в ареста. В кулоарите на Съдебната палата в Бургас днес беше и майка му, която кълнеше грозно наред. „Да загинеш в катастрофа, в гробищата да изгниеш“, ужасяващо редеше жената срещу присъстващи на място репортери.

Валери Попов е обвинен в това, че на 2-ри август, в Средец, вдигнал брадва пред Центъра за настаняване на деца от семеен тип (ЦНДСТ) и се заканил с думите „Какво правите бе младежи, сега ще ви избия, ще ви изколя“. Нанесъл удар, като унищожил две витринни стъкла на павилиона в центъра. Обвинението срещу него е, че взломил 2 входни врати, счупил стъкла на прозорец на ет. 1, огледало, телевизор, междина врата, както и се заканвал с думите „Ще ви убия, ще ви претрепя“.

Предстои Окръжен съд да се произнесе в 15 часа.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Масово плажуване до сарая в парк "Росенец"

Мъж по памперс избяга от реанимацията в УМБАЛ Бургас

Битката на Жана за 11 годишния Борислав