Вечният хит на ФСБ "След 10 години" е черешката на тортата на Burgas Jam

img

Вечният хит на ФСБ "След 10 години" е песента, с която ще завърши третото издание на китарния фестивал Burgas Jam.

“Ние знаем, че и без специална покана в нейното изпяване ще се включи цялата публика. Но Burgas Jam си има една друга традиция - в изсвирването на финалното парче да участват възможно най-голям брой китаристи. Затова и тази година всеки, който носи със себе си такъв музикален инструмент, ще влезе във фестивалната зона без билет и се надяваме да се включи от мястото си в изпълнението на "След 10 години”, пишат организаторите.

Остават броени дни до фестивалната вечер, която тази година ще е на 27 юли, събота, с начало в 19 часа. На сцената ще се качат ФСБ с уникалния си спектакъл "40 години ФСБ". Ще чуем всичко най-добро от тяхното творчество. Това ще са два астрономически часа, в които групата ще изпълни десетки песни, любими на няколко поколения. Заедно с Румен Бояджиев, Константин Цеков и Иван Лечев, на сцената ще видим петима млади музиканти, подвластни на магията ФСБ. Това са Николай Копринков - китара, Ивайло Звездомиров - бас, Румен Бояджиев-син и Стефан Цеков - барабани, Борислав Бояджиев - перкусия.

Преди ФСБ публиката ще се наслади на изпълненията на световния посланик на фламенко музиката Луис Гало и неговата група Los Caminos De La Guitarra, както и на соло изявите на няколко талантливи и бързоръки български китаристи - Николай Карагеоргиев, Атанас Недев, Борис Николов, Ангел Демирев, Ивайло Христов и други.

В Грабо все още се предлагат промо билети за Burgas Jam с цена 14 лв. Възползвайте се от възможността да си закупите от тях. Така ще ви останат повече пари за дребни удоволствия във фестивалната зона, а там отново ще има напитки, вкусна храна и сувенири.

Билети на редовната цена от 18 лв. се продават в Еventim, на касите в експоцентър "Флора", Опера, Туристически информационен център, лятната каса до Часовника. От тях ще има и на входа на фестивалната зона на 27 юли, разбира се. Утре ще ви съобщим подробности за пропускателния режим, тъй като в пристанищната зона за обществен достъп все още не е приключило строителството на новия конгресен център. Но това никак няма да попречи на артисти и публика да направят заедно вечерта специална, бъдете сигурни в това!

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Автокасапница в Айтос

Трагедията на пътя край Созопол

Масово плажуване до сарая в парк "Росенец"