Ето го шведа Кристофер от екшъна с такси в Несебър, никога не е имал шофьорска книжка и е осъждан в родината си

img

Шведът Кристофер Ерик Андерсон, на 36 години, който подлуди Несебър като открадна такси и катастрофира с него в събота, никога не е имал шофьорска книжка. С тази информация разполага от днес Районната прокуратура в Несебър по данни на Интерпол в Стокхолм. „Уведомиха ни, че лицето е неправоспособен водач и никога не му е била издавана шофьорска книжка. Уведомяват ни, че лицето е осъждано. Криминалната му регистрация датира от 2005-та година. Това, което направихме, е да изискаме от Бюрото по съдимост към Министерството на правосъдието информацията за видовете му осъждания и наложените му наказания, тъй като те ще имат отражение в наказателното дело сега“, каза прокурор Радост Бошнакова.

В момента Районен съд-Несебър гледа мярката за неотклонение на чужденеца. По време на заседанието стана ясно, че той е бил осъждан два пъти ефективно за притежание на наркотици. Първият път присъдата му е 2,6 години затвор, но излязъл предсрочно, а втория е бил осъден на 2,5 години, но отново не изтърпял пълното наказание. Завършил е колеж, живее на семейни начала и работи като офис служител, в отдел "Поддръжка".

Пред съда той настоя за контакт с посолството на Швециа и да говори с някого на майчин език. Стана ясно обаче, че по време на разпита е казал, че не желае да информира посолството.

Той беше задържан за срок до 72 часа и е обвинен за това, че на 13-ти юли откраднал такси от собственика му в Несебър и катастрофирал с него. Според обвинението дрегерът показал, че в кръвта на шведа има алкохол с концентрация 1.74.

2 коментара

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

2 Коментара

 •  
  Светла Милова
  2019-07-16 15:05:03

  Искам само да попитам: ДОКОГА чужденците посещаващи България ще се държат с нас като с трето качество хора?Докога ще се отървават с минимални глоби и ще ги пускат да си ходят?Този наркоман дошъл да пиянства,краде и руши.Еврейките смятат че тук трябва да им пълзим и целуваме краката.Естествено,както каза техния посланик " ТЕ СЕ ПОЛЗВАТ С ОСОБЕН СТАТУТ."И с какво са го заслужили,за това че са еврейки.А онзи швед който преби камериерката.Ние с какво заслужаваме такова отношение?Ще ви кажа,прекалено сме толерантни с тях.Прекаленото ни гостоприемство,вече го смятат за задължение.Тур -операторите представят България страна в която всичко е позволено,не им разясняват обаче,какви са им правата и задълженията,, защото за чужденците няма такива.Защото нямат интерес,нямат финансова изгода.Всеки "турист" та макар и най-голямата отрепка е добре душел тук.Потъпкват най-голямата ни ценност ГОРДОСТТА ни.Така ли се развива туризъм?Е благодаря.Предпочитам да има 100 туриста но качествени а не отрепките на света да получат социалните си осигуровки и да дойда да вилнеят тук.В техните страни те са никой.Както в случая ..........престъпник.Много тук ще ме обвинят в национализъм,расизъм и в какво ли още не,това не ме интересува.Но да не се позволява на "ТУРИСТИТЕ" чак такава свобода на действие.

 •  
  Маргарита Шишкова
  2019-07-16 14:58:34

  Само такива боклуци идват в България.

Най-новото

Актуални теми

Масово плажуване до сарая в парк "Росенец"

Мъж по памперс избяга от реанимацията в УМБАЛ Бургас

Битката на Жана за 11 годишния Борислав