Изискано и без излишна помпозност: Вижте изпращането на известните абитуриенти на Бургас, сред тях и синът на кмета Николов

img
Иван със светлосиния костюм на преден план

Балове 2019 преминаха изискано, стилно  и без излишна помпозност. Такова бе  и изпращането на абитуриентите – деца на известни бургазлии. Сред тях е и Иван – синът на кмета Димитър Николов, който е част от зрелостниците на Профилирана гимназия за романски езици „Георги Стойков Раковски” -  Бургас. В двора на гимназията тази вечер Иван бе обграден от свои съученици и приятели и бе забелязан единствено от най-бдителните репортери. Така градоначалникът и семейството му спазиха стила си да не демонстрират  показност и привличане на внимание към близкия си кръг от хора. Иван сияеше редом до останалите си съученици. Той бе избрал изискан син костюм.  А сред абитуриентите на Френската гимназия са и две медийни звезди. Колегите от Бургаска младежка телевизия Мила Николова и Давид Сукнаров вече никога няма да пропускат събитие, заради контролно по физика. Днес те поеха по пътя на зрелостта.

Сред известните абитуриенти е и Еди Бедросян от Математическата гимназия, който е син на главния редактор на Дарик Югоизток Дияна Бедросян.

От БургасИНФО пожелаваме на всички абитуриенти много късмет и успехи.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Рухнала сграда на улица „Кавала” в Бургас

Трагедия край Синеморец

Цанко Цанков се бори за рекорд - преплуване на Бургаския залив