Кметът на Бургас железен пред протестиращите роми: Има закони - както другите граждани са длъжни да плащат ток и вода, така сте длъжни и вие (ВИДЕО и СНИМКИ)

img

„Правилата и законите в България важат за всички граждани. Като кмет съм длъжен да ги спазвам.  Една част от тях са започнали да плащат, други категорично са отказали и заради това е спряно водоподаването на някои от тези улици в „Победа”. Напрежението няма да ме уплаши. Познавате ме. Не съм кмет от два дни. Всичко е минало през мен - и терористични актове, и пожари, и напрежение, и на  протести и във вашата махала съм бил, и съм слушал всеки един.  Всеки гражданин на този град е длъжен да спазва правилата. За да ви се решат проблемите,  трябва и вие да приемете, че трябва да спазвате правилата и законите”, заяви кметът Николов пред протестиращите роми, които днес излязоха пред сградата на Общината с искане водата да им бъде пусната.

„С протести пред моя кабинет, със скандирания, с викове  „Оставка”, за мен нищо  няма да се случи конкретно, защото, искайки моята оставка, нищо няма да се промени, Всеки, който е в тази сграда, е длъжен да спазва закона”, заяви Николов. Той каза, че може да съдейства да се направят проверки за задълженията на всеки и след това те да си ги погасяват.

 

 

1 коментар

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

1 Коментар

  •  
    Пенка ЯнковаВсе
    2019-05-22 02:46:21

    Всеки гражданин на България трябва да си плаща сметките за вода ,Елетричество и н Ако искат да се оплакват цял ден ,нас не ни засяга !Като си платят сметката за вода тогава ще имат Вода!В целия свят е така!До кога българите ще плащат на циганите сметките?Край !Да отиват в магазините да си купят вода за пиене и за миене !Нека да видят колко струва водата ! Моите поздравления ,Кмете!

Най-новото

Актуални теми

Рухнала сграда на улица „Кавала” в Бургас

Трагедия край Синеморец

Цанко Цанков се бори за рекорд - преплуване на Бургаския залив