Общинският съветник Тошко Иванов: Стотици граждани са потърпевши, заради затруднен достъп до сградата на НОИ-Бургас. Настоявам Министерството на социалната политика да вземе мерки

img

Стотици граждани, най-вече възрастните хора и тези с двигателни проблеми, са потърпевши откакто в края на миналата седмица централният портал  на териториалното поделение на НОИ-Бургас, откъм бул. „Стефан Стамболов”, вече не функционира като такъв. Удобният вход бе затворен от Ивайло Дражев, който е собственик на терена в непосредствена близост.

„Настоявам Министерството на труда и социалната политика да реагира във възможно най-бърз срок и да осигури отново достъп през този портал, защото в момента влизането в сградата на НОИ-Бургас е много усложнено. Работещите там и хората, които искат да бъдат обслужени административно,  трябва да използват обиколни маршрути, което изисква допълнително време и ги затруднява, особено възрастните, хората с двигателни проблеми и майките с колички”, призовава Тошко Иванов от СДС. Като общински съветник от групата на Реформаторския блок в местния парламент той е повдигнал темата пред Постоянната комисия по общинска собственост и инвестиционни политики.

„Посетих териториалното поделение на НОИ-Бургас, за да се запозная с реалната обстановка. Зная, че от там са  подали сигнали до  прокуратурата и МВР, понеже за техните клиенти затварянето на портала е голямо неудобство. За съжаление Община Бургас не може да разплете сложния казус, защото  има миноритарен  дял в собствеността. Затова, в името на бургаските граждани,  призовавам Министерството на труда и социалната политика  да предприеме необходимите мерки и да отвори входа откъм бул. „Стефан Стамболов””, заявява Тошко Иванов. 

 

1 коментар

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

1 Коментар

  •  
    Toшко Африкански
    2019-04-16 19:57:33

    Какво Министерство на труда , не малоумен Тошко , МТ не е принципал на НОИ, Тошко я обясни как твоите съпартийци Марков и Колев откраднаха общинския Колодрум и ст Черноморец , къде беше ти не борецо , а затворения вход откъм Колодрума е от 20 години собственост на Ивайло Дражев , човека си е прав , не може цялата област да върви през собствеността му , ти от сините болшевики ли си не Тодорчо?

Най-новото

Актуални теми

Цанко Цанков се бори за рекорд - преплуване на Бургаския залив

БАЛОВЕ 2019

Мащабно издирване, 2-годишно дете изчезна в Равнец