С пожелание за здраве, късмет и много щастие, малчуганите от училището за деца с ментални увреждания „Отец Паисий” – Бургас закичиха с ръчно изработени мартенички началниците на различни структурни звена и районни управления в ОДМВР – Бургас. Нетрадиционно с благопожелания и наричания за добро, възпитаниците на учебното заведение изненадаха полицейските служители на седмичната им среща, като първия подарък бе за Директорът на ОДМВР – Бургас - старши комисар Калоян Калоянов - великденско цвете от вълнена прежда, изработено в духа на българските традиции.

С мартенички бяха закичени и служителите от „Охранителна полиция и КАТ” от градските районни управления, чийто началник – комисар Неделчо Рачев бе сред организаторите на благотворителния футболен турнир, сумата от който в размер на 5 750 лв. бе дарена за нуждите на специализираното учебно заведение.

Старши комисар Калоянов благодари на възпитаниците на „Отец Паисий”, ръководени от г-жа Роси Евтимова за прекрасната изненада, като за пореден път декларира готовността на полицейските служители да подкрепят малчуганите и със следващи благотворителни инициативи.