Уникално ревю в Бургаския театър: Модна къща „Диома” отбелязва 20 години

img

DIOMA Fashion – брандът превърнал се в символ на стил, грация и изящество, отбелязва 20 години от създаването си. По повод празника Модна къща „ДИОМА“ ще изненада всички с уникално ревю, в което ще покаже най-новите тенденции при вечерните и абитуриентски рокли.
Веднъж докоснали се до произведенията на бургаския дизайнер Мария Диомова, дамите остават без дъх. Всяка рокля с марка „ДИОМА“ е направена прецизно, с много ръчен труд върху естествени материи и изчистени линии. Всяка дама, доверила се на Мария Диомова получава уникат-създаден, специално за нея. Защото за ДИОМА детайлът е от значение!
„Желанието ни е да превърнем празника си в приказно събитие. За това ще помогне емблематично за Бургас място - ДТ „Адриана Будевска“. Театърът, наситен с изключителен дух и уникална атмосфера, ще бъде нашето място да покажем огромна доза грация, изящество и красота с новите модели на „ДИОМА“.
Модният форум ще се проведе на 18 януари 2019, от 18 часа в ДТ „Адриана Будевска“.
Каним всички вас да споделите нашия празник, ние можем да ви накараме да се почувствате специални”, пишат организаторите.

Входът е свободен.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

БАЛОВЕ 2019

Мащабно издирване, 2-годишно дете изчезна в Равнец

Никулден 2018