Позната на задържания за побоя над гарда: Росен е добро момче, избитите зъби са заради псувня на майка

img

 

„Росен е добро момче. Познавам го още откакто беше спасител на плажа. Знаете ли колко хора е спасил?”, заяви за БургасИНФО Иванка Петкова. Жената, която е от Нова Загора, се представи като близка на Росен Минасян, който е обвинен, че е избил зъбите на гард в дискотека в края края на декември.

„Гардът го е напсувал на майка. Много ясно, че и ако мен ме напсуват, и аз ще реагирам. Още повече, че майка му е починала като малък”, заяви Иванка. Тя оправдава постъпката на Росен с това, че е бил провокиран, защото първо компанията му е изгонена от дискотеката и е бил обиден. Според нея той е добър човек и грижовен баща.

1 коментар

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

1 Коментар

  •  
    Катерина Стоянова
    2019-03-18 16:45:24

    Драга редакция, Първо коментара ми за това обяснение на приятелката на Росен. Ами, че той и баща си не погреба, а го остави на общината, дори не отиде до болницата, но това е минало. Второ Росен Минасян е вече в Англия и потърпевшия ще има да чака обезщетение, "правосъдието" няма нужда от коментар. Случайно или не, тихо и кротко осъдиха Росен условно и го освободиха. Излиза, че всеки може да те пребие на центъра на града, по най бруталния и "мъжествен начин" и след това едно голямо "Нищо". Браво на правосъдието. Аз бих го взела в свои ръце, нищо, че съм жена, по достойна съм от Росен Минасян!!!

Най-новото

Актуални теми

БАЛОВЕ 2019

Мащабно издирване, 2-годишно дете изчезна в Равнец

Никулден 2018