Фондация “Движение на българските майки“ организира за ЕДИНАДЕСЕТИ път в Бургас - Коледен Благотворителен Базар, който ще се проведе в дните 14 – 16 декември 2018 г. включително /петък, събота и неделя/ от 10:00 до 20:00 ч. в Мол Галерия Бургас, партер (пред магазин Estil и магазин Junonа).

„ Заповядайте на базара, където ще откриете и ще можете да си закупите ръчно изработени коледни и новогодишни сувенири и украса, играчки за елхата, картички и неповторими подаръци за семейството и приятелите. Всички неща са изработени от доброволки към фондацията и от приятели, съпричастни с благотворителната кауза”, приканват от организаторите.

Средствата от благотворителната акция ще бъдат насочени към осъществяване и поддържане на проекти в:

- ДМСГД „Вяра, Надежда и Любов“ /Дом „Майка и дете“/ - гр.Бургас;

- Център за Обществена подкрепа – гр.Бургас и неговите клиенти;

- ЦНСТ /Центровете за настаняване от семеен тип/ - гр.Бургас

за поддържане на проект „Аз и баба“ в ДМСГД – Бургас, за осигуряване на предмети/пособия от първа необходимост, за създаване на положителни и дълготрайни емоции сред децата чрез осигуряване на екскурзии/почивки, чрез организиране на тържества за рождени дни, чрез посещение на театър, кино, сладкарница и др., за подпомагане на самотни родители и социално слаби семейства в града.

Стремежът на организацията е постоянна, целогодишна подкрепа на децата в неравностойно положение!

Фондация „Движение на българските майки“ е подготвила организацията и осъществяването на Коледен Благотворителен Базар, освен в град Бургас, така също и в град Пловдив, на същите дати, от 14 до 16 декември в Мол Пловдив.

Повече информация относно предстоящото събитие в Бургас, можете да откриете във Facebook страницата ни: Движение на българските майки – Бургас

https://www.facebook.com/events/299874260857657/permalink/317797202398696/