Бургазлии излязоха по традиция да празнуват заедно на площад „Тройката“ празника на града – Никулден. Атмосферата отново е невероятна, всички са заредени с нактроение и усмивки.

Едни от най-популярните и обичани гласове на Бургас и България са част от празника на бургазлии по време на Никулденския концерт, чиито водещи са безспорните любимци на публиката - Тони Димитрова и Калин Сърменов.

Истинско музикално пиршество са подготвили диригентите Цанислав Пенков с камерния щрайх оркестър и Атанас Камиларов с бургаския духов оркестър.

И какво е бургаски концерт без любимите бургаски песни и неповторимите "Фортисимо" с ръководител Милена Добрева. А ръководителят на ансамбъл "Странджа" Марио Егов е подготвил изненада, която едва ли друг път сте виждали. Хор "Родна песен", балетна формация и тромпетен ансамбъл при НУМСИ "Проф. Панчо Владигеров"-Бургас ще направят празничната никулденска нощ още по-вълнуваща и незабравима.

С бургазлии празнува и любимецът на публиката и звезда от хитовия телевизионен сериал "Скъпи наследници" - Орлин Павлов. Атмосферата на празничния 6-ти декември ще продължат да нажежават музикантите от култовата банда "P.I.F.", които ще изпълнят своите незабравими хитове.

Бургазии очакват кулминацията на празника, когато Коледната елха на Бургас ще грейне. По традиция светлините ще бъдат запалени от кмета на Община Бургас Димитър Николов и изявили се със своите успехи бургазлии през годината.