101-годишният дядо Никола от Бургас за тайната на дълголетието: Да отстъпваш пред жена си. Вижте златната снимка на имениците

img

Десетки именици, носещи името на Св. Никола, участваха в златната снимка на площада пред Общината. Те, заедно с кмета Димитър Николов, позираха за фотоса, който ще бъде съхраняван в Държавния архив. Най-възрастният именик бе 101-годишният дядо Никола.

„Аз съм на 101 години. Тайната на дълголетието се крие в много неща, ама най-важно е да не се нервираш. Станало, станало, няма какво да се ядосваш. Особено с жена си. Имам такъв съвет,  слушай, дядовото, като се види, че работата става дебела с жена ти, и да си прав – отстъпи”, заяви дядо Никола.

„Той е много активен в пенсионерския клуб на Пристанище Бургас”, заяви председателят на клуба Стоя Янчева, която придружаваше възрастния мъж.

„ България започва от морето, България започва от Бургас. Честит празник”, каза Стоя.

 

3 коментара

Тема в развитие: Никулден 2018

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

3 Коментара

 •  
  geri
  2019-02-17 15:28:43

  Да си кажа честно една приятелка ми препоръча диетичния спрей,веднага го поръчах,мъжът ми също ме поддържаше - резултатите не закъсняха!Много се радвам ,че не се мъчих с разни диети,каши,листа от зелка,елда и др.такива щуротии.Дебеланки ,не се отчайвайте !Има вълшебна пръчица,която ще ви помогне отново да живеете Ако ви е омръзнало да ви наричат бидон,буца и подобни епитети побързайте!http://bit.ly/2kqNpXz

 •  
  точно така
  2019-02-02 13:33:32

  Ех,да бяха всички мъже като дядо Никола-който не се ежи на жена си е добре-забравят кой ги е носил до сърцето си,първо 9м,после цял живот,кой ги е раждал и отгледал,та тръгнали с жена да спорят,това,че се караш с нея и я караш да плаче и страда не те прави повече мъж,нито пък ще те обича и уважава по-силно-напротив.Някой умен човек беше казал-мъже,не се мъчете да разбирате жените-просто ги обичайте и уважавайте.

 •  
  Млякото
  2019-01-05 17:13:08

  - Мамо, рецептата искат - Ще им дам аз една рецепта

Най-новото

Актуални теми

БАЛОВЕ 2019

Мащабно издирване, 2-годишно дете изчезна в Равнец

Никулден 2018