Гневна гражданка: За малко да не видя внука си, защото служителите на реда ме излъгаха. Как може такова нещо?

img
Снимката е илюстративна

Вече ще протестирам срещу всички институции в България. Възмутена съм от жандармерията и полицията, че ни излъгаха. Това заяви на редакционния телефон на БургасИНФО Мария Ташева.

„В 13:15ч. идвахме от Брястовец, за да отидем до „Джъмбо”, където имахме среща с дъщеря ми и 3-годишния ни внук. Възмутена съм, че служителите на реда ме излъгаха, че днес „Джъмбо” не работи, защото правят профилактика. Решихме да се върнем, когато дъщеря ми ми звънна и ми заяви, че вече са там и ни чакат”, заяви Мария Ташева. Тя обърна и на път към „Джъмбо” спря до автопатрул, като порица уноформените защо не са й обяснили истинската причина. Полицаите се оправдаха, че след малко протестиращите ще затворят пътя, а разстроената жена отвърна, че ако до момента не е участвала в протеста, то сега ще го направи.

1 коментар

Тема в развитие: Четвърта седмица протести в Бургас

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

1 Коментар

  •  
    marina
    2019-02-06 09:44:49

    Страхотно нещо! По-рано ужасно ме болеше гърба, за съжаление изоставих болката, докато тя се первърна в остеохондроза на шията. Дъщеря ми препоръча да си купя този крем, и след един месец аз се чувствах като нов човек .https://bit.ly/2qaijq3

Най-новото

Актуални теми

Никулден 2020

Пациент с КОВИД скочи от УМБАЛ-Бургас

Вишка се обърна в ж.к. „Славейков”