Преди седмица стана ясно, че в Бургас предстои да се проведе първия моден рожден ден. На 19-ти декември клуб "DEJA VU" ще бъде локацията, която ще събере всички топ модели и манекенки в Бургас на едно място. Повода за това разбира се не е случаен- рождения ден на единствената модна агенция в града "Интер Моделс Бургас".

По случай рождения си ден организаторите са подготвили подарък-изненада за своите гости. Това е първия луксозен моден календар в града.

Както вече те споделиха, в него взеха участие седем от топ лицата на агенцията. До момента бе издадена една от участничките, актуалната вице Мис България Йовита Георгиева, а сега ни представят следващите три красавици:

Тя е най-красивата футболна съдийка в България, носителка на титлите вице Мис България 2016, Кралица на Бургас 2016 и Miss International Bulgaria 2017 - Рени Радева.

Следващото лице на проекта е на един от гласовете на "Фортисимо", обаятелната Ина Мархолева.

Третата дама, след броени ще представя морския град на финала на Мис България. Тя е носителката на титлата "Кралица на Бургас 2018" - Теодора Мудева.

"Ние сме не просто първата модна агенция в Бургас, която презентира своя календар. Ние сме първата модна агенция, която издава толкова различен моден календар. Нашите визии са много нестандартни, екстравагантни и същевременно стилни и леко провокативни. Мисля, че това е и нещото, което ще ни открои от календарите, презентирани от наши колеги през годините."- споделя представителката на агенция "Интер Моделс Бургас" Ваня Кирова- Маринова.

Зад уникалната визия и кадри на проекта, стои професионалното око на несебърския топ фотограф Иван Славов и асистентите му Йордан Димов и Ангел Христов. За грима се погрижи Арсена Андреева, а за косите на моделите Стела Кирилова от "Студио Амбър". За облеклото на презентираните красавици до момента, се погрижи гурото на официалните рокли в България - асеновградския дизайнер Стоян Радичев.