150 бургаски шофьори поеха протестен поход към Ветрен: Това е нашият бунт срещу скъпите горива, няма политика и раздаване на пари

img

Внушителна колона автомобили пое от паркинга на „Метро” към бургаския квартал Ветрен, в знак на протест срещу високите цени на горивата. Събралите се шофьори са около 150, като организацията е на известната фейсбук група „Шофьори Бургас”. По предварителен план автомобилите ще спрат за кратко движението на изхода на Бургас, ще завъртят на надлеза до магазин „Джъмбо” и ще се върнат обратно в града, като преминат през всички възлови кръгови кръстовища.

„Това е нашият протест срещу скъпите горива. Не искаме никакви сблъсъци с полицията. Стоим далеч от политиката, не сме тук, заради някоя партия нито пък са ни плащани пари”, каза преди тръгването един от модераторите на групата „Шофьори Бургас” Мартин Пенчев.

Както вече Бургасинфо съобщи шофьорите протестират срещу монопола на „Лукойл” и покачването на цените на бензина и дизела. Организаторите инициираха подписка срещу приетия закон, засягащ малките търговци на горива.

3 коментара

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

3 Коментара

 •  
  Ямболлия!
  2018-10-27 15:09:37

  Я си мислим, че Боргашките шофиори са много слаби на старта! Ас с мойто Опелчи ги мачкам на сфетофарити!

 •  
  Ботуши Дънлоп
  2018-10-27 15:07:48

  Драчулата пак на челна позиция!

 •  
  Иван
  2018-10-27 15:05:03

  Радвам се, че има такива будни граждани като М. Пенчев. Имам въпрос към него. Какво общо има с Бенчо Бенчев?

Най-новото

Актуални теми

Мащабно издирване, 2-годишно дете изчезна в Равнец

Никулден 2018

Пета седмица протести в Бургас