“Бургас традиционно вече се превърна в един от най-успешните офис локации на компанията. Горд съм да споделя, че разширяваме портфолиото си в най-добрия град за живеене на

черноморския ни бряг и си търсим хора за един от най-вълнуващите проекти, по които сме работили досега. Вратите на Съдърланд са винаги отворени за талантливи, свободомислещи и креативни хора, които да станат част от нашия колоритен и интригуващ екип!”. Това сподели изпълнителният директор на Съдърланд за България г-н Димитър Гълъбов.

Това, което отличава Съдърланд като водещ работодател в града е, че предлага възможности за професионално развитие, съобразени с местната среда и особеностите на местния пазар на труда. С фокус върху нуждите и комфорта на своите служители, Съдърланд предлага и атрактивни социални придобивки като допълнително здравно осигуряване, ваучери за храна, карти за спорт и намаления в различни магазини и заведения, покриване на транспортни разходи и др.

Във връзка с разширяването на дейността си във Бургас, от компанията търсят да наемат хора, владеещи английскии, френски, италиански или немски език.

За 10 години в България световният лидер в трансформацията на бизнес процеси Съдърланд

има разкрити 5 офиса в София, Варна и Бургас, в които работят над 2300

души. Компанията оперира в 20 държави, в които има над 60 офиса и продължава да се разраства.

В началото на годината Съдърланд бе отличена с първо място в категорията „Employer Brand Leader of the Year“ за 2017г., както и влезе в Топ 3 на работодателите, осигуряващи най-добро офис пространство за служителите си у нас, по оценка на журито на авторитетния кариерен форум за българи с опит в чужбина „Кариери в България. Защо не?“.