Бургаският MasterChef – пожарникарят Станислав Райчев, ще готви в благотворителното събитие на фондация „Мечта за дете” в помощ на двойки със стерилитет.

„Мили приятели от Бургас, имаме щастието да сме заедно с Вас на 24-ти октомври и да създадем продължението на нашата приказка! Приказката, която дава шанса, надеждата и вярата на много български семейства да станат родители.
Действието на приказката ще се развие в красивият ни морски град Бургас, в приключенска атмосфера в Jolly Roger, където главни герои ще бъдат: обичаният от цяла България Станислав Райчев – MasterChef Bulgaria, който специално за нас ще сътвори голяма магия в кухнята! Благодарим му, че участва благотворително и безвъзмездно за каузата да се раждат повече Български деца. Стефан Илчев, който ще ни зареди със своя обаятелен глас и който е винаги до нас и подкрепя във всички наши събития. Благодарим му за съпричастността и отзивчивостта. Цвети Янева ще се погрижи да се чувстваме весели и щастливи”, пишат организаторите.
Кувертът за благотворителната вечеря е на стойност 60 лв. За резервации и закупуване на куверт, може да се свържете с: Даниела Танева на тел. 0895 77 76 27 и Теодора Дичева на тел. 0887 22 61 85.

Фондацията Мечта за дете е създадена през 2018 година , нейн председател е Ивелина Рускова - една от всички жени, които са се сблъскали с репродуктивните проблеми в живота си, но сбъднала своята мечта за дете!

Фондация "Мечта за дете" съдейства на семействата за решаването на проблемите с репродуктивното им здраве. Обръщайки се към нея всеки може да научи подробна информация за проблема стерилитет и неговото лечение, за начините и методите за профилактика на безплодието. Една от целите е безплатно консултиране на двойки с репродуктивни проблеми, с цел запознаването им със съвременните методи за лечение. Разработва проекти за набиране на средства, за да подпомогне на хиляди семейства с репродуктивни проблеми. Поддържа контакти с медицински специалисти и с други организации в областта на репродуктивното здраве, с цел да им окаже полезно и ефективно съдействие при подготовката на двойките за лечение на стерилитета. Фондацията консултира и подпомага всички двойки, които се борят или са се преборили успешно с проблема ”стерилитет”, в периодите на бременността и раждането. Организира семинари, конференции и други публични мероприятия в областта на репродуктивните проблеми .

Събитието в Бургас:

Линк към събитието: https://www.facebook.com/events/693936797638118/?active_tab=about

Линк към страницата на фондацията:

https://www.facebook.com/MechtazaDete/