Рачков към влюбения Петър в препълнения Летен театър в Бургас: Ти женен ли си? Не! Аз какво да направя! Хайде да те оженим! (ВИДЕО)

img

Най-невероятното предложение за брак, правено на сцената на Летния тетър в Бургас, накара 2 000 души да скандират  горчиво и да се вълнуват  заедно с бъдещето семейство Дикови. Благодарение на обичания комик Димитър Рачков и неговия моноспектакъл, който счупи всички рекорди по посещаемост, 27-годишният Петър сбъдна най-съкровената си мечта и чу заветното да от красивата Галена.


Петър пътува с приятелката си чак от Генерал Тошево, като през цялото време пази в пълна тайна, че само след няколко часа ще падне на колене пред нея, предлагайки й годежен пръстен. Романтичният жест той планирал още през  юли, а Димитър Рачков се съгласил на драго сърце да е част от плана.  В края на представлението, когато публиката аплодира екипа на „Забраненото шоу на Рачков”,  актьорът изнесе прочувствена реч за илюзията на телевизията, че телевизорът не може да се прелисти, прегърне и да чувства, затова трябва да обръщаме повече внимание на истинските неща и хората около себе си и най-вече на семейството и точно в този момент изкара на сцената Петър.

„На колко си години? На 27! Женен ли си? Не! Аз какво да направя? Хайде да те оженим!”, заяви Рачков, карайки публиката да полудее, докато извежда на сцената Галена.

„Ти си най-важният човек за мен. Искам да бъдем заедно винаги”, каза Петър, падайки на колене  пред красавицата и поднасяйки й огромен букет рози и десетки балони. Тя разбира се отвърна с да, хвърли се в обятията на любимия си и в този миг прозвуча Менделсон.

"Забраненото шоу на Рачков" е в Бургас по покана на Културна организация Арт ателие в лицето на Маруся Русева. Досега се състояха пет представления при огромен интерес, като три от тях в Летния театър, в рамките на 5 месеца, което е абсолютен прецедент в града.

"Огромни благодарности на Димитър Рачков, който се съгласи с идеята и направи възможно нейното реализиране! Пожелавам много щастие на Петър и Галена", заяви Маруся Русева, благдарение на която на бургаска сцена гостуват най-големите родни звезди.

БургасИНФО също пожелава на Петър и Галена дълъг семеен живот,  много щастие и красиви мигове.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

БАЛОВЕ 2019

Мащабно издирване, 2-годишно дете изчезна в Равнец

Никулден 2018