Екшън за сметка: Войнствен клиент заби юмрук на охранител във „Воденицата“, карал го да си плати дробчетата и салатата

img

Обядът за 11,95 лева ще излязат на гратисчията прескъпо удоволствие, тъй като ще плаща глоба от 1000 лева

Войнствен клиент яде и пи гратис в популярното заведение „Воденицата“ в Морската градина в Бургас, след което спретна див екшън заради сметката си от близо 12 лева. Обядът му, гарниран с обилно количество ром, завърши с удар в лицето на охранител от „Аркус“ и задържането на бойния мъж в Пето РУП.

Клиентът се появил в заведението и си поръчал пилешки дробчета по селски с три филии хляб, а на масата оставил бутилка ром, която не била поръчана от ресторанта. Малко по-късно той си хапнал и овчарска салата, като през това време бутилката с алкохол била преполовена. Сервитьорката поискала да й бъде заплатено, но клиентът заявил, че още не е готов. Сметката, която имал, била в размер на 11.95 лева. Вместо да извади пари обаче, той тръгнал да си ходи. Сервитьорката се опитала да го настигне, като я последвал и управителят. Двамата настигнали гратисчията на около два-три метра отвън, като го помолили да се върне, да си плати и да не създава проблеми. Той се върнал, но упорито отказал да плати като заявил, че това ще направи, когато той реши. „Ти си никой за да ми казваш какво ще правя", гневял се клиентът. Това наложило да бъде потърсено съдействие на служители от охранителната фирма COT Аркус - Сигурност Бургас. На място пристигнали двама охранители, които също помолили мъжа да заплати сметката, като го подканили на няколко пъти, след което и да напусне заведението. „Какви сте вие да ми казвате какво да правя?", повтарял обаче бойният клиент. След това неочаквано нанесъл удар с юмрук в лицето на единия охранител. Така се наложило служителите на охранителната фирма да използват физическа сила, като го повалили на земята и му поставили белезници.

В заведението пристигнал и патрулен автомобил на Пето РУ на МВР, като агресивния мъж бил задържан за срок от 24 часа. По-късно съдът му наложил и глоба в размер на 1000 лева, които ще трябва да плати заради екшъна с обяда си.

1 коментар

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

1 Коментар

  •  
    Калин Христов
    2017-10-05 16:49:05

    Персонала на воденицата винаги се държи арогантно, надменно и тип мутренски, сигурен съм, че те са го провокирали. И почти цялата история с тези 11.95лв и бутилка отвън е измислена, защото при тези цени на заведението е абсурдно да имаш толкова малка сметка.

Най-новото

Актуални теми

19-годишната Ивета беше жестоко убита от своя приятел в Айтос

Трагедия край Атия: Шофьор с "Шевролет" уби 16-годишен ученик

Жена почина след побой в Созопол, задържан е брат й