Софи Маринова грее в червено в съда в Бургас за любимия си Гринго: Има хора, които ни обичат, но и такива, които да ни натопят (СНИМКИ)

img

Движа си нещата, ходя си на работа, върша си работата. На участията ми не се отрази този случай, защото програмата ми е напред. Аз трябва да си върша работата. Честно казано, нямам такъв речник, но аз и Гринго имаме доста такива хора, както които ни обичат, такива и такива, които може да ни натопят и да си измислят някои неща. Това заяви в кулоарите на съда в Бургас фолкфурията Софи Маринова. Тя грее в червено, очаквайки любимия си Тодор Давидов-Гринго, който днес обжалва мярката си за неотклонение задържане под стража. Съдебното заседание започва в този момент в Окръжния съд в Бургас.

Припомняме, че 32-годишният Тодор Давидов и 27-годишният Стефан Сливков получиха постоянна мярка „задържане под стража” преди седмица от Районния съд в Айтос. Давидов е обвинен в това, че бил съучастник, подбудител и помагач на Стефан, като се опитали да принудят местния бизнесмен Асен Атанасов да се разпореди с 50 хил. лева. Според прокуратурата той подпомогнал Стефан да заплаши предприемача с убийство, давал му съвети, осигурил му мобилен апарат и сим карти, с които да провежда разговорите. Стефан е посочен от обвинението като извършител на заплахата.

1 коментар

Тема в развитие: Приятелят на Софи Маринова задържан в Айтос

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

1 Коментар

  •  
    Az ot Burgas
    2017-10-02 13:41:58

    Бахти крокодила,бахти грозобагера

Най-новото

Актуални теми

Автокасапница в Айтос

Трагедията на пътя край Созопол

Масово плажуване до сарая в парк "Росенец"