„Целта ни е да върнем усмивката по лицата на нашите майки,бащи и роднини. Създали сме приятна атмосфера и редом с обгрижването и възстановителните процедури, сме се погрижили нашите пациенти да имат и социален живот. Те могат да се включват в рзлични забавления – танци, игри и екскурзии”, обясняват от къща за гости „Петроф”, която се намира в град Китен.

Тя е алтернатива за семействата, които имат болен роднина, но не могат да полагат ежедневни грижи за него. В институцията се грижат както за възрастни хора, така и за млади, които имат нужда от въстановяване.

Къща за гости „Петроф” предлага пълен целогодишен пансион, медицинско и санитарно обслужване. Целта на екипа обаче не е да е класически хоспис, а място, където пациентите да бъдат връщани и постепенно адаптирани към нормалния си живот. В институцията се предлагат алтернативни възстановителни процедури, извършвани със специална иновативна поддържаща и възстановителна техника, кинезитерапия, биоенергийна терапия и др.

„За нас е важно да върнем пациентите си към нормален и ползотворен достоен живот и да им осигурим щастлива старост”, казват от къща за гости „Петроф”.

Институцията предлага пакети за престой от един, три, шест месеца и цяла година.

Всеки, който търси допълнителна информация за условията за настаняване, може да се свърже с екипа на тел.: 0 8 7 6 5 9 6 8 8 6 и 0 8 7 9 2 6 0 4 6 5.