За първи път бранда Ford Trucks ще има свой официален дилър в Бургас, който ще отговаря и за цяла Югоизточна България. Това е фирмата “Бургас Трак Сервиз” ЕООД, която притежава богат опит в обслужването на тежкотоварни автомобили. Модерната база, достъпна и удобна локация, както и високоспециализирания екип на фирмата са основните причини, които водят Ford Trucks в морския град.

Представителството ще бъде открито от висшия мениджмънт на производителя Ford Otosan - Селим Язъджъ, директор международни продажби, Корай Куввет – регионален мениджър- развитие на дилърската мрежа, кмета Димитър Николов и управителя на “Бургас Трак Сервиз” - Павлин Бошнаков. Церемонията ще се състои този четвъртък, 27-ми юли, от 18:30ч. в базата на „Бургас Трак Сервиз” в Северната промишлена зона (ул. „Одрин” №124).

„Радваме се, че именно чрез Ford Trucks разширяваме портфейла си от услуги с нова търговска марка. Базата ни е изградена според световни стандарти като оторизиран дилър на камионите Iveco”, заявява управителя на „Бургас Трак Сервиз” Павлин Бошнаков. След откриването Бургас Трак Сервиз ще извършва продажба, гаранционно и следгаранционно сервизно обслужване, продажба и монтаж на резервни части на камиони Ford.

Центърът за сервиз и продажби на фирмата е разположен на площ от 18хил.кв.м. със застроена площ от 4 330 кв.м. Той се състои от сервиз, магазин, складове и административна част. В сервиза работи отдел тенекеджийно-бояджиен със 17-метрова камера за изпичане на боя Zonda. Центърът работи от 8:00 до 18:00 часа.