32-годишната Надя Недялкова стана най-красивата омъжена жена в Бургас

img

Благотворителната кауза в конкурса Мисис Бургас 2017 събра четирицифрена сума за младото семейство Петрови, които мечтаят за рожба

32-годишната Надя Недялкова е новата носителка на титлата Мисис Бургас. Тя спечели короната на провелия се в петък конкурс в Гранд Хотел & Спа Приморец.  Надя спечели журито с нежност и финес. Зад тези й качества обаче журито не пропусна да оцени и това, че красивата бургазлийка е горда майка на три дъщери. Грижите за голямото й петчленно семейство на Надя не пречи и на професионалната й реализация. Започвайки като служител в най-големия финансово-застрахователен холдинг в света преди 13 години, днес тя е търговски директор. По всичко личи, че на Надя й върви да завоюва титли, тъй като тази година за шести път е удостоена с приза за Най-успешен мениджър на годината. 

На второ място в конкурса се класира Кристина Стаматова, която е на 38 години. Тя е майка на известната бургаска певица Лидия Стаматова. Кристина работи като банков служител в Бургас. На трето място в конкурса се класира 36-годишната Ваня Димитрова. По професия електронен инженер Ваня възнамерява за в бъдеще да се развива в сферата на електрониката и новите технологии. За сега обаче се е отдала на грижите към 8-месечната си дъщеря.

Най-възрастната участника в конкурса пък спечели титлата Мис Юнивирсъл. Това е 52-годишната Донка Стоянова, която е има възможността да представи страната ни на престижния международен конкурс. 

Станислава Андреева стана лице на публиката, след оспорвано гласуване в сайта e-Burgas.com. Тя събра близо 7000 гласа, което си гарантира първото място в класацията. Станислава беше най-младата участничка в конкурса, само на 26 години. Титлата й осигурява учстие в Мисис Планет.

Организаторите се бяха погрижили всяка една от десетте кандидатки за короната на Мисис Бургас 2017 да бъде оценена достойно и да си тръгне със специална награда от конкурса. А благотворителната кауза в него тази година събра четири цифрена сума за младото семейство Павлина и Деян Петрови, които няколко години правят опити да имат бебе. Подкрепа на Павлина и Деян оказа и ръководството на Лаборатории „ЛИНА“, които им осигуриха ваучер за безплатни ин витро изследвания.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Мащабно издирване, 2-годишно дете изчезна в Равнец

Никулден 2018

Пета седмица протести в Бургас