Операция за „бразилско дупе“ погуби още две млади жени

Операция за „бразилско дупе“ погуби още две млади жени

Общество 1449 0

25-годишна американка почина, след като й беше направена пластична операция. Раника Хол заминала за специална клиника в Южна Флорида, за да се сдобие с „бразилско дупе“, въпреки опитите на семейството й да я разубеди, съобщава „Ню Йорк Дейли Нюз“. Младата жена наскоро станала майка. Тя била излкючително нещастна от визията на тялото си след раждането и решила да легне под ножа, за да оформи задните си части според популярната мода.   „Опитах се да я разубедя. Наистина опитах. Сестрите и братята й също опитаха да я разубедят“, разказа майка й Никол Хол.  

Раника Хол, която е от Мисури, е втората пациентка, която умира от процедура за повдигане на задните части в същата клиника в Маями. Миналата година там почина и 29-годишната Хедър Мидоус. Тогава клиниката е била с различно име и различни управители.   В четвъртък вечера Хол изгубила съзнание и спряла да диша. Смъртта й била обявена в 10 ч. вечерта, обясняват от полицията.   Операцията за „бразилско дупе“ се прави като при липосукция се изсмукват мазнини от различни части на тялото и се инжектират в задните части. Във въпросната клиника при нея се правят 12 отделни липосукции. Процедурата струва 3500 долара.   29-годишната Мидоус е починала, защото мазнините са увредили органите й, тъй като блокирали артериите й, обясняват лекари.

/БЛИЦ/

Етикети: жени, млади, починаха, операции, бразилско дупе

коментари

0

Burgasinfo не носи отговорност за съдържанието на коментарите, разположени от потребители под новините в новинарския сайт www.burgasinfo.com