Пълна блокада на Бургаска област! Не пътувайте, няма пътища

img

До час вероятно ще бъде затворен и последния път, по който все още е възможно пътуването – Бургас-Малко Търново, каза зам. областният управител Владимир Крумов, който е блокиран в Айтос

Бургаска област е под пълна блокада тази вечер. Вече е затворен и пътят от Бургас за Слънчев бряг, като движението е спряно на кръговото на Бургас в посока квартал Сарафово. Единственият отворен път е Бургас-Малко Търново, но след около час вероятно и той ще бъде затворен, каза зам. областният управител Владимир Крумов за БургасИНФО. Самият той е блокиран в Айтос и ще изчака сутринта там, за да продължи да следи разчистването на пътищата и да реагира по евентуални сигнали за закъсали хора.

„Трябва да утихне вятъра, за да започне пробиването на преспите“, добави Крумов. В момента са пратени тежки машини за закъсали автомобили край Каблешково и край село Факия.

27 населени места за без ток в Бургаска област, 40 екипа на ЕВН работят по остраняването на авариите. В Бургас също има много части от жилищни комплекси без електричество.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Автокасапница в Айтос

Трагедията на пътя край Созопол

Масово плажуване до сарая в парк "Росенец"