Благородни в скръбта: Останаха пари, събрани за загиналия Салих от Айтос. Ето какво реши семейството му

img

Дарената сума, надвишила необходимите средства за транспортирането на тялото на младия мъж от Англия до България, са преведени за лечението на 22-годишната Марина

Семейството на Салих от Айтос, който загина при катастрофа в Англия, взе благородно решение, въпреки мъката. Малко преди демекмврийските празници, младият мъж почина, след като беше тежко ранен на път към дома. Близките и приятелите му обявиха кампания за събиране на средства, с които тялото на Салих да бъде транспортирано до България.

Дарените пари надвишиха сумата, която е била необходима за прибирането на тленните му останки.

Благородни в скръбта си, близките на Салих решиха с остатъка от средстват да помогнат на други нуждаещи се и разликата в сумата е преведена в набирателната сметка "Дари бъдеще за Марина" - акция за младо момиче, което има нужда от средства за лечение в Германия.

Трагедия! Младеж от Айтос загина в Англия на път към дома, трябват 3800 паунда за транспортиране на тялото му

„Скъпи приятели и съграждани, искам да ви благодаря затова, че бяхте с нас в този труден за семейството ни момент. Благодаря ви, за дарените средства, с които успяхме да приберем нашият син Салих от далечна Англия. Събраната сума беше по-голяма от необходимите средства. Предназначението им бе за благотворителната помощ, която ние получихме. Останалата част, семейството ни реши да приведе в набирателната сметка "Дари бъдеще за Марина" - акция за младо момиче, което има нужда от средства за лечение в Германия“, обяви майката на Салих - Анифе Мехмед.

Ако желаете и вие да помогнете за събирането на средствата в полза на 22-годишната Марина, която има нужда от скъпоструващо лечение в Германия, вижте как може да направите това ТУК: http://futureformarina.com

2 коментара

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

2 Коментара

 •  
  Елена
  2017-01-06 23:45:35

  Колкото и да е тъжна тази история те кара да се усмихнеш, защото с избора си тези хора ти дават пример и те карат да се чувстваш техен близък. Разтопихте ми сърцето.

 •  
  Нина
  2017-01-06 20:56:14

  Браво! Страхотна майка

Най-новото

Актуални теми

Масово плажуване до сарая в парк "Росенец"

Мъж по памперс избяга от реанимацията в УМБАЛ Бургас

Битката на Жана за 11 годишния Борислав