Семейството на Салих от Айтос, който загина при катастрофа в Англия, взе благородно решение, въпреки мъката. Малко преди демекмврийските празници, младият мъж почина, след като беше тежко ранен на път към дома. Близките и приятелите му обявиха кампания за събиране на средства, с които тялото на Салих да бъде транспортирано до България.

Дарените пари надвишиха сумата, която е била необходима за прибирането на тленните му останки.

Благородни в скръбта си, близките на Салих решиха с остатъка от средстват да помогнат на други нуждаещи се и разликата в сумата е преведена в набирателната сметка "Дари бъдеще за Марина" - акция за младо момиче, което има нужда от средства за лечение в Германия.

Трагедия! Младеж от Айтос загина в Англия на път към дома, трябват 3800 паунда за транспортиране на тялото му

„Скъпи приятели и съграждани, искам да ви благодаря затова, че бяхте с нас в този труден за семейството ни момент. Благодаря ви, за дарените средства, с които успяхме да приберем нашият син Салих от далечна Англия. Събраната сума беше по-голяма от необходимите средства. Предназначението им бе за благотворителната помощ, която ние получихме. Останалата част, семейството ни реши да приведе в набирателната сметка "Дари бъдеще за Марина" - акция за младо момиче, което има нужда от средства за лечение в Германия“, обяви майката на Салих - Анифе Мехмед.

Ако желаете и вие да помогнете за събирането на средствата в полза на 22-годишната Марина, която има нужда от скъпоструващо лечение в Германия, вижте как може да направите това ТУК: http://futureformarina.com