Отборът на ГЕРБ показа феърплей на терена, пожела си да вкара 17 гола на изборите (СНИМКИ)

img

На четвъртото издание на „ГЕРБ Фен Купа Бургас” лицата на партията призоваха бургазлии да подкрепят Цецка Цачева на изборите идната неделя 

Феърплей! Това е посланието на футболния турнир „ГЕРБ Фен Купа Бургас”, който организираме за четвърта поредна година. С него показваме, че играем чисто и с хъс както на терена, така и в политиката. Това каза общинският съветник от ГЕРБ и председател на спортната комисия към ОбС Калчо Белов.

„Ако харесвате това, което е свършено в област Бургас, подкрепете нашите кандидати на президентските избори – Цецка Цачева и Пламен Манушев”, призова народният представител и областен лидер на ГЕРБ Димитър Бойчев при откриването на спортната надпревара.

Турнирът се провежда днес в спортен център „Изгрев” с помощта на клуб „ГЕРБ предприемачи”, като сили в него мерят 16 отбора. Този път гостуват и играчи от Карнобат. Спортният празник събра десетки любители на футбола и семейства, които в неделния ден не пропуснаха да гледат оспорваните битки на терена.

На игрището с фланелки номер 17 излязоха народният представител Семир Абумелих и общински съветници. Откриването на спортното събитие уважиха и депутатите Дияна Йорданова, Иван Вълков, общинските съветници Веселин Пренеров, Николай Иванов, Антон Берданков, както и Тодор Йосифов от предизборния щаб.

„Пожелаваме си на изборите да отбележим 17 гола ”, каза победният отбор на ГЕРБ. А срещите в турнира продължават до 16ч. днес.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Масово плажуване до сарая в парк "Росенец"

Мъж по памперс избяга от реанимацията в УМБАЛ Бургас

Битката на Жана за 11 годишния Борислав