Феърплей! Това е посланието на футболния турнир „ГЕРБ Фен Купа Бургас”, който организираме за четвърта поредна година. С него показваме, че играем чисто и с хъс както на терена, така и в политиката. Това каза общинският съветник от ГЕРБ и председател на спортната комисия към ОбС Калчо Белов.

„Ако харесвате това, което е свършено в област Бургас, подкрепете нашите кандидати на президентските избори – Цецка Цачева и Пламен Манушев”, призова народният представител и областен лидер на ГЕРБ Димитър Бойчев при откриването на спортната надпревара.

Турнирът се провежда днес в спортен център „Изгрев” с помощта на клуб „ГЕРБ предприемачи”, като сили в него мерят 16 отбора. Този път гостуват и играчи от Карнобат. Спортният празник събра десетки любители на футбола и семейства, които в неделния ден не пропуснаха да гледат оспорваните битки на терена.

На игрището с фланелки номер 17 излязоха народният представител Семир Абумелих и общински съветници. Откриването на спортното събитие уважиха и депутатите Дияна Йорданова, Иван Вълков, общинските съветници Веселин Пренеров, Николай Иванов, Антон Берданков, както и Тодор Йосифов от предизборния щаб.

„Пожелаваме си на изборите да отбележим 17 гола ”, каза победният отбор на ГЕРБ. А срещите в турнира продължават до 16ч. днес.