Две бургаски момичета заловиха яки крадци в нощен бар в Германия, съобщиха техни приятели пред БургасИНФО. Стела М. се забавлявала с приятелки в заведение в Манхайм, Германия, когато усетила зад гърба си, че някой измъква телефон и лични вещи, сред които документи за самоличност, от чантата й. Обърнала се и видяла двама мъже, които се насочили към изхода на бара. Вместо да се паникьоса, тя скочила към тях и смело се хвърлила на гърба на единия. Нито за минута не загубила самообладние и извикала на бандитите да върнат откраднатото. В същото време, разбирайки какво става, нейната приятелка Ася застанала пред вратата на заведението, за да не могат крадците да излязат навън. Уплашен от смелата реакция на момичетата, единият от крадците захвърлил задигнатите вещи на земята.


"Стела е луда глава, но не очаквах да направи такова нещо. Мъжете бяха много яки, аз лично много се изплаших и бих извикала охраната", разаказаха приятели на момичето пред БургасИНФО.
Стела, обаче е нямала време да чака охрана и полиция, защото на следващият ден е трябвало да пътува за България и загубата на документите би била фатална за нейните планове.


"Аз съм много висока и на 10 сантиметрови токове бях почти на височината на крадеца. Това ми даде смелост. Ако трябваше, щях да забия токчето си в главата му. Много се ядосах. Никой няма право да посяга на моето имущество", заключи Стела, която вече е в родния Бургас.