Истории за куршуми и опасен ъндърграунд се свързват с името на бургаския рапър Никола Нанев-Гарджока. Той бе сочен като един от рапърите, чиято кариера е финансирана от простреляния наскоро Димитър Желязков-Очите. Екипът на bTV се срещна с него на морския бряг, за да разбере каква е истината.

Никола Нанев-Гарджока е част от „Йист Коуст Кеш Крю” - банда бургаски рапъри, доста популярни на източния бряг. Пеят за жени, секс, пистолети, куршуми и разбира се пари.

Кариерата на Гарджока не е финансирана от Димитър Желязков, категоричен беше той. Виждали са се обаче на морето, уточни рапърът пред екипа на bTV.

В песните си пее само за неща, които е преживявал и почувствал:

„Никога няма да напиша нещо, което не съм го виждал или не съм го почувствал. Докато има колеги, които, много добре знаеш, че си ги съчиняват. В нашия рап няма такива неща, всяко нещо, което е написано, е видяно, или преживяно, или почувствано”.

Въпреки многото жени, с които е бил, една определена грабва сърцето му. Той казва, че все още не е виждал по-красива от нея и планира да се оженят. Тя пък е спокойна, защото той вече се е наживял.

източник: bTV