Съпредседателят на Патриотичния фронт Валери Симеонов заяви в Сутрешния блок на Bulgaria ON AIR, че преди години бил пребит от хора на Митьо Очите.
”Ето този същият, който е ходил да се изживява като посредник Широков, който е говорил с едните там - Кравата, а после е говорил с Очите, после с другия, уреждал им е срещи, този същият е от Поморие. Много отдавна е известен в престъпния свят, а мисля, че има и излежани присъди. Брат му го убиха. Брат му ме е бил мен в далечната 1997-1998 г., когато имахме честване на телевизия "Скат" в ресторант в Поморие. Той дойде, двамата братя ме изчакаха и без да съм ги предизвикал с нещо, ми нанесоха побой. Как да си обясниш поведението на един селски бабаит, който смята, че е негово задължение да опука всеки, който е дошъл в селото му без покана, без да го познава или не го е поздравил? Тези две общини ги нарекох Джурасик Паркове - и Несебър, и Поморие”, разказа Симеонов.

Той подчерта, че е съобщил в полицията, но те са му изгубили само времето. По думите му в момента положението в София не е по-различно от това в Слънчев бряг.
„Лошото е, че този сблъсък стана в началото на сезона. Там са борба за рекети, територии, за влияние, за натиск. Нивото е животинско. Кой е по-големият звяр и кой ще застраши другия”, допълни той.