Бургаският превозвач „М-Бус” въвежда нови, по-ниски цени на билетите по дългите линии до Велико Търново и Плевен. Отстъпките варират в диапазона от 15% до 40% и влизат в сила от 29 април, Разпети петък.

„Въвеждаме по-ниските цени като жест за празника, за да може повече пътуващи да се възползват от тях. Решихме да намалим цените по отдалечените дестинации на база на анализа, който направихме, както и заради понижените цени на горивата ”, заявява управителят на „М-Бус” Румен Христов. От „М-БУС” ще се постараят празничните цени да останат максимално дълго, като това зависи и от интереса на пътниците по двете направления.

Важно за клиентите е да знаят, че паралелно с намалението, могат да се възползват и от досегашните отстъпки при закупуване на двупосочен билет. При връщане в рамките на 24 часа, неговата цената е с 15% по-ниска, а когато е отворен, с възможност за посочване на датата на връщане в рамките на седмица, намалението е 10%.

Автобусите за Плевен и Велико Търново тръгват от Автогара „Запад” в Бургас. Повече информация за разписанията, пътниците могат да получат на тел.: 088 5760900 (каса на Автогара “Запад”), всеки ден от 06:30 до 18:00ч.