19-годишният фрийрънър Стоян Динев и неговият приятел Красимир Язов получиха три „да” от журито на „България търси талант”. Бургаският тим, който е известен с екстремните номера, които демонстрира по покриви на сгради и други изправящи косата локации, спечели одобрението на по-голямата част от журито. Подкрепиха ги певицата Михаела Филева, актьорът Асен Блатечки и рапарът Ицо Хазарта. Тежкото си "не" каза Любен Дилов – син, който им заяви, че според него още не са готови да продължат в шоуто.

Бургазлията Стоян, който ще представя страната на Световното първенство по freerun, излезе на сцената с превързана ръка, заради инцидент, станал по време на репетицията.

„Представянето ми не беше особено силно, защото имах 3 шева и се качих на сцената, веднага след като излязох от Спешното отделение”, сподели младежът пред BurgasInfo.

Малко преди предаването, което тази вечер бе излъчено на запис, Стоян ранява ръката си лошо.

„На репетицията слязох от сцената със салто и при връщането, понеже аз се качвам по мой си начин, си ударих много силно ръката в един ръб, който не видях. Въобще не подозирах, че е там, беше остър като нож”, каза още бургазлията.

Въпреки неприятната случка, Стоян не се отказва. Изчаква в Спешното да зашият раната му и се връща за своето представяне. Застава пред журито без допълнителна репетиция и с обездвижена ръка. Макар интересният номер, при който накрая младежите крадат един от друг розата за Михаела Филева, тандемът събра само три "да". И привидно продължи напред.

Феновете на Стоян и Краси няма да пропуснат и ще следят дали двамата ще се появят в следващите епизоди на „България търси талант”, след като по регламент получиха правото да продължат.