Вълнуващата, интересна и забавна „Битка на мозъците“ за трети път ще срещне най-умните и съобразителни ученици и студенти в Бургас, като ще им даде възможност да спечелят пътуване до столицата на Европа – Брюксел. Организатор на куиза, който вече се превърна в традиция за младите хора, е енергийният експерт Жечо Станков.

След големия успех на състезанието, каним отново младежите на Бургас да покажат своите познания. В него могат да се включат ученици от 10, 11 или 12 клас, както и бургаски студенти в отбори, в които да има до 5 участници. Да се подготвят за предизвикателства, забавление и големи награди! Така те могат не само да спечелят пътуване до Брюксел, но и да докажат знанията си, да срещнат нови приятели и да създадат незабравими спомени!“, каза Жечо Станков.

Третото издание на големия младежки бургаски куиз „Битката на мозъците“ ще се проведе на 27 май в Международен конгресен център – Бургас, като началото е 18 часа.

Бургаските младежи вече два пъти показаха, че са изключително умни, съобразителни и имат борбен дух, а „Битка на умовете“ се превръща в емоционално и оспорвано състезание.