Петър Стоянов Златинов на 24 г. от с. Гюльовца, служител в ,,Криминална полиция " на Първо РУ на СДВР-разузнавач пета степен, има нужда от нашата помощ, съобщават негови познати в социалните мрежи.

Срещу Петър беше извършено нападение на 1 март, като му е нанесен жесток побой. Припомняме, че нападението е станало през нощта, а сутринта униформеният е намерен в тежко състояние. От МВР тогава потвърдиха, че се изясняват обстоятелствата около инцидента.

„Травмите, които е получил, са многобройни, тежки и основно по главата. Фрактура на челна кост, травматичен хематом и мозъчен оток. Фрактура на лява орбита, увредено ляво око - вече не вижда с него, фрактура на синуси, челюст и разцепване на небцето. Лекарите от клиниката по неврохирургия към УМБАЛ ,,Света Анна" се борят десет дни за живота му и успяват да го спасят. Следва преместване в клиниката по лицево-челюстна хирургия“, обявиха познати на семейството му в групата „Шофьори Несебър“.

„Сега му предстоят много и скъпоструващи операции в България и чужбина. Ще се прави операция на черепа, за да се постави имплант на мястото на липсващата кост, тъй като са отстранявани частици от мозъчната тъкан. Също така операция на ляво око за възстановяване на зрението. Синуси, ноздри, долна челюст и небце също подлежат на интервенции.

Петър е изключително скромен, възпитан, честен и отдаден на професията си, за която мечтае от дете! Завършва средното си образование през 2018г. в гр. Несебър - СУ,,Любен Каравелов" с отлична диплома. През 2022 г.завършва Академия на МВР отново с отличие. От една година и седем месеца е служител в Първо РУ на СДВР. Нека всички заедно помогнем на Петър да се възстанови от тежките травми, за да води нормален живот и да продължи да сбъдва мечтите си!

Всяка помощ е от огромно значение за здравето на момчето!“, призовава Кремена Краева.

Личната му банкова сметка:

Титуляр: Петър Стоянов Златинов

BG13UBBS80021073288340

Банка ОББ

Револют: @silvan77af

https://revolut.me/silvan77af

и през този линк можете директно с карта