Уъркшопът е първи по рода си за Бургас и ще бъде с участието на едни от най-обичаните и популярни сред младежката аудитория инфлуенсъри: Йоан-Петър и Александър Vlog. Домакин е Младежкият международен център, а събитието, което е част от поредицата вдъхновяващи срещи DIGI POWER MEETINGS, ще се проведе от 15.00 часа тази събота /13 април/.

Йоан-Петър е един от най-следваните създатели на съдържание в България. Изучава „Педагогика” в НСА и успоредно с това гради кариера на инфлуенсър. Най-модерната професия е негова страст и той продължава да диктува посоката ѝ в България от четири години.

Александър е видео блогърът за храна, който експериментира и споделя необичайни и вълнуващи хранителни изживявания. Страстен обитател на кулинарния свят, Александър се специализира в правенето на рецензии на различни храни, ресторанти, кафенета и продукти. Освен това, има и собствено подкаст предаване - „Искам още”, в което любими звезди споделят съкровени истории и тайни, отпивайки любимото си кафе или похапвайки любим десерт.

Събитието е насочено към младежи на възраст 15-29 г., като желаещите да участват е необходимо да се запишат на този линк: https://s.shopeee.com/qfDG.

*Проект № BGLD-2.001-0002 „Създаване на Младежки международен център – Бургас“ се реализира по програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство (ФМ на ЕИП) 2014-2021.