Младежки международен център – Бургас е творческата резиденция на Националната школа по атракционни изкуства с художествен ръководител Бойчо Костадинов. Това е единственото училище в България, което подготвя циркови артисти и което тази година чества 30-годишнината от създаването си. Носител е на наградата „ИКАР” за 2015 година, лауреат е на Фестивала за атракционно изкуство „Златната корона на Орфей” във Венеция, победител е и в първото издание на „България търси талант”!

В дните от 1 до 5 април 25 циркови таланти на възраст от 4 до 18 години провеждат тренировките си в Зрителната зала на Младежки международен център – Бургас! Заповядайте, за да видите истински фокусници, жонгльори, деца на моносайкли, на кокили и още много изненади!

На 5 април, специално за всички жители на Бургас, Школата е подготвила специална програма и огнено шоу. Стартът е в 18.30 часа пред площада на ММЦ – Бургас, а входът е свободен! Елате и се потопете в магията на цирковото изкуство под открито небе!

* Проект № BGLD-2.001-0002 „Създаване на Младежки международен център – Бургас“ се реализира по програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство (ФМ на ЕИП) 2014-2021.