А програмата обещава това да е едно от най-свежите и запомнящи се събития за лято’ 23. Официалното откриване е фиксирано за 16.00 часа и за двата фестивални дни - 19 и 20 август /събота и неделя/. От 16.30 часа започват фен срещите с любимите инфлуенсъри.

Един от акцентите в двудневната програма на TEEN BOOM FEST’ 23 е новата зона, в която стотиците младежи и техните родители ще имат възможност да се запознаят с техниката, въоръжението и способностите на служителите от специализираните сектори към ОДМВР – Бургас - „Гранична полиция”, „Жандармерия” и „Пожарна безопасност и защита на населението”.

Бургаската професионална гимназия по туризъм „Проф. д-р Асен Златаров” ще се включи в четвъртото издание на TEEN BOOM FEST’ 23. Близо 25 младежи от кулинарната гимназия в Братислава също ще готвят със своите връстници от Бургас.

Във фестивалното градче за поредна година ще има и спортна зона, а демонстрации ще правят ФК „Звездичка“, Валерия Дочева – треньор по художествена гимнастика към клуб „Триумф“ и един от основателите на кампанията „Спорт за всяко дете”, карате клуб „Цанев”.

И тази година фестивалът идва с мисия. Той акцентира върху темата за насилието във всичките ѝ форми – в училищните стаи и коридори, в семейната среда, на улицата, навсякъде около нас. Мотото на кампанията е #ДобритеДумиСаПриятелство. На място ще бъдат позиционирани шатри на общинския съвет по наркотични вещества, местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни, местната комисията за трафик на хора, Международния младежки център.

Вижте и всички участници за двата дни:

19 август - Фен срещи: Megsunn, Linsho, Лили Аначкова, EVA, Димитър Пурнаво, Torino & Pashata, D-ZASTA, Иван Тишев, Габи и Десо („Един за друг“) Димана и Христо („Един за друг“) Вики и Георги („Един за друг“) . Любимите звезди ще ви очакват от 16.30 часа.

20 август - Фен срещи: Alexander Vlog DENI Йоан - Петър Alexcheto BlackGogo Presinka Ei Bo, Ива Мандичева Ronsy & Chole Алекс и Влади Hyperkong Alexander Vallentine, Ивайло Захариев. КОНЦЕРТ: Алекс и Влади FYRE & THEO V:rgo & Emil TRF.

В програмата ще вземат участие още: Танцово студио „29“, КСА „Нефтохимик“, Танцова школа “Фрея”, ТШ „Тиара“, солисти към хорова школа „Милка Стоева”, ВФ „Морски песъчинки“, EIVI MUSIC, ICE CREAM DUCKS, STREET JAZZ BURGAS.

Входът е свободен!