По-малко от четири дни остават до най-голямото младежко събитие в България - TEEN BOOM FEST`23, което ще се проведе на 19 и 20 август в района на Морска гара Бургас. Организаторите на фестивала на младото поколение очакват четвъртото поредно издание да бъде още по-мащабно от предходните три и да събере повече от 7 000 фена на най-известните и актуални инфлуенсъри, спортисти и музикални изпълнители в страната. Събитието, което тази година има и международно участие на тик ток сензацията Pajаk, се провежда при вход свободен!

С цел осигуряване на подходящи условия и гарантиране сигурността на всички присъстващи родители и деца, ще бъде обособена специална паркинг зона на ул. „Булаир“, в отсечката от ул. „К. Фотинов“ до ул. „Цар Симеон“, в диапазона от 14.00 до 24.00 часа на 19 август и от 14 до 23 часа на 20 август. Паркинг зоната ще осигури допълнителни места за около 120 автомобила, а за по-голяма безопасност временно ще бъде ограничено движението от кръговото кръстовище на хотел „Приморец" в посока Морска гара. Това стана ясно на среща между представители на Община Бургас, служители на реда, контролни органи и институции, ангажирани с провеждането на фестивала.


Вижте кой ще се включи във фен срещите и концертите на 19 и 20 август:

На 19 август на фен среща ще видите Megsunn, Linsho, Лили Аначкова, EVA, Димитър Пурнаво, Torino & Pashata, D-ZASTA, Иван Тишев, Габи и Десо („Един за друг“) Димана и Христо („Един за друг“) Вики и Георги („Един за друг“) . Любимите звезди ще ви очакват от 16.30 часа.

20 август фен срещи: Alexander Vlog DENI Йоан - Петър Alexcheto BlackGogo Presinka Ei Bo, Ива Мандичева Ronsy & Chole Алекс и Влади Hyperkong Alexander Vallentine, Ивайло Захариев. КОНЦЕРТ: Алекс и Влади FYRE & THEO V:rgo & Emil TRF.

Фестивалът на младите – TEEN BOOM FEST акцентира върху темата за насилието във всичките ѝ форми– в училищните стаи и коридори, в семейната среда, на улицата, навсякъде около нас. Мотото на кампанията е #ДобритеДумиСаПриятелство.