Началото ще бъде дадено на 4 юли, вторник, от 16:00 часа. Тогава пред Алеята на Културен център „Морско казино“ ще имате възможност да се пренесете в Корея с VR очила. На място ще бъдат изложени и традиционни корейски носии, с които всеки ще може да си направи снимка за спомен. Публиката ще има покана за интересни игри, а победителите ще спечелят специални награди.

Един от акцентите в програмата са атрактивните к-поп танци, широко разпространени сред младежите по цял свят. Те ще започнат от 18.00 часа пред балюстрадата до Културния център.

От 21 ч. на открита сцена „Охлюва“ започва прожекцията на корейската комедия „Secret Zoo“/с български субтитри/. Режисьор е Сон Дже-гон. Във филма участват Ан Дже-хонг, Канг Со-ра, Парк Йонг-гю.

„Secret Zoo“ е забавна комедия, която обръща идеята за зоологическа градина с главата надолу. На стажанта в адвокатска кантора Канг (Ан Дже-хонг) е възложена непосилна задача – да спаси фалирал зоопарк за три месеца, но той, заедно със служителите на парка, го правят, като задействат гениален план.