Благотворителна изложба-базар – „Да сбъднем една мечта!“, в полза на Стефчо, ще се проведе на 16 и 17 март /четвъртък и петък/ от 17.30 до 20.00 часа в изложбената зала на Регионална библиотека „Пейо Яворов“. Инициативата е на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните в Бургас, които вече събират и първите дарения за благотворителния базар.

В инициативата до момента се включиха Регионалната библиотека „Пейо Яворов“, която предоставя най-голямата си изложбена площ на етаж 3 за два дни, Центърът за социална рехабилитация и интеграция „Сан Стефано“ и Народно читалище „Съгласие 1905“ - гр. Българово, които ще предоставят картини, маски и други изделия от Националния детски конкурс – „Кукери“.

Ученичка от НЕГ „Гьоте“, която донесе своя картина, а родители на потребители на ЦСРИ „Сан Стефано“ дариха ръчно изработени ключодържатели, магнити, ленти за глава и плетена играчка.

Всички, които също искат да се присъединят към дарителите с добри сърца и да помогнат на малкия Стефчо, могат да посетят офиса на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните в Бургас на адрес: ул. „Оборище“ № 109 /партер/, всеки ден от 09.30 до 17.00 часа.

След приключване на базара, дарените пари ще бъдат преведени по сметката за Стефчо, а останалите изделия от изложбата ще продължат да се предлагат онлайн и средствата отново ще бъдат дарени.