Красота, изящество и силна женственост характеризират участничките в престижния конкурс за красота Мисис Бургас 2023 г. Желание да се окичат с титлата за красота заявиха десетки дами от морския град. Избрани бяха десет обаятелни красавици, които ще претендират за короната.

Дамите, които се устремиха към короната са на различна възраст и с различни професии. Разбира се, всички кандидатки за титлата, са любими жени и майки на прекрасни деца. Участничките в престижното издание са на възраст между 24 и 47 години. Най-младата дама от съвсем скоро е майка, но въпреки това изглежда блестящо и по нищо не личи, че преди по- малко от десет месеца е родила. Красавица се занимава професионално с танци, които са нейната страст и въпреки бременността и майчинството не се лишава от удоволствието да танцува.

В надпреварата за титлата Мисис Бургас 2023 г се впуска и известна преподавателка по Английски език. Още една дама с професия учител ще участва в тазгодишното издание на конкурса за красота. Тя, обаче, преподава по физическо възпитание, химия и опазване на околната среда и информационни технологии. Сред претендентките за престижната титла има брокер на недвижими имоти, мениджъри в различни сфери на бизнеса и в туризма.

Всички дами, които се впускат в надпреварата за най- красива омъжена жена на Бургас са с интересни професии, доказали се на професионалното си поприще. Те се впускат в това невероятно приключение с невероятен ентусиазъм и желание за едно незабравимо преживяване.

Престижния конкурс за красота Мисис Бургас 2023 г по традиция ще се проведе в навечерието на красивия християнски празник Благовещение, на 23- ти март от 19.30 ч в конферентния център на хотел България.