Едни от най-добрите специалисти по детски болести от София ще прегледат деца от град Бургас на 25 февруари 2023 г., събота. Лекарите са част от Програма "Детско здраве", в която участват водещи специалисти от болница "Пирогов" и лекари от Столична лекарска колегия, съобщават от РЗИ Бургас. (Прегледите в град Бургас се провеждат под общата егида с община Бургас)

Детските лекари са от специалностите УНГ, ортопедия и травматология, неврохирургия, урология, хирургия, кардиология, неврология, ендокринология, дерматология, педиатрия, образна диагностика, АГ и офталмология. Те ще преглеждат безплатно деца от 0 до 18г. в ДКЦ 1, град Бургас. Профилактичните прегледи ще бъдат извършени в рамките на кампанията Програма "Детско здраве".

Прегледите ще се извършват на 25 февруари, събота, от 9.00ч до 13.00 часа в сградата на ДКЦ 1, гр. Бургас, бул. Стефан Стамболов 73.

Децата, които са с хронични и придружаващи заболявания, трябва да носят за прегледа цялата медицинска документация, съпровождаща заболяването.

Желаещите да се възползват от възможността е необходимо предварително да се запишат на телефон 056/810 571 и 056/859 751. Записването се случва всеки работен делничен ден между 14.00 и 18.00 часа.