С първи отказ за роля се сблъска голямата българска звезда в Холивуд Мария Бакалова. Това става ясно след пост на талантливото ни момиче в инстаграм.

"Наистина ми се къса сърцето, когато видя съобщение за проект, кастинг за роля, в която се изискват славянски черти и акцент, и за нея се взимат британски актьори вместо истински славяни", оплака се Мария. Тя уточни, че нейното лице било съвременно и не влизало в съдържанието на ролята.

Това е първи път, в който талантливото ни момиче не взима каст. За снимките на кой филм става дума, за момента не е ясно.

След като набра популярност след филма "Борат 2", нашенката стана и част от голямото семейство на "Марвел" с ключова роля в "Пазители на Галактиката 3". Снимките на продукцията приключиха преди месец, а премиерата на трета част е насрочена догодина.

Първата голяма роля на Бакалова след "Борат 2" беше ролята на хотелска служителка в метакомедията на Джъд Апатоу "The Bubble", която наскоро дебютира по Netflix. Следват участия и в лентите "Bodies Bodies Bodies" и романтичната комедия "Меден месец".