T MARKET отвори свой нов обект в Поморие във вторник, като в този ден магазин на веригата беше открит и в Котел. С тях общият брой на магазините стават 103, обхващащи 57 малки и големи градове в цялата страна.

Лентите на новите обекти бяха прерязани от Петър Павлов - генерален директор на „Максима България“ и от Ивайло Георгиев - търговски директор на хранителна верига T MARKET.

„Приветствам новите ни колеги в семейството на T MARKET. С всяко отваряне на нов обект семейството ни расте и вече 17 години това ни прави един от най-големите работодатели в страната. Експанзията и разрастването ни продължават, като това е сигурен показател за нашия растеж. Основно наше предимство са атрактивно ниските ни цени, с които привличаме ежедневно хиляди клиенти и се доказваме като практичният избор за пазаруване.“, заяви Петър Павлов, генерален директор на търговска верига T MARKET

Клиентите на новите обекти ще могат да се възползват от качествени продукти на едни от най-ниските цени на пазара. Пресните плодове, зеленчуци и месо, хлебен бар, богато меню от месни и безмесни грил специалитети, БИО храни от специално обособен щанд и сектор с нехранителни артикули са основните предимства на компанията.

Посетителите на новооткритите магазини могат да се възползват и от допълнителните намаления на избрани стоки и цели групи продукти, чрез лоялната програма на T MARKET „благодаря“. Включвайки се в нея, клиентите пестят при избора на продукти, обозначени с етикет „благодаря“. Всеки желаещ да се присъедини към лоялната програма, може да заяви и получи карта „благодаря“ на каса във всеки магазин.

До края на годината компанията планира да отвори врати в още градове, намиращи се, както по Черноморието, така и в цялата страна.

T MARKET е част от литовската MAXIMA GRUPE, която е лидер в търговията с бързооборотни стоки в Прибалтика. Присъства на българския пазар от 2005 г., като за 17 години успя да се превърне в една от водещите вериги за хранителни стоки в България. Всяка година мрежата от магазини на компанията интензивно се разраства. Към момента за компанията осигурява препитание на над 2 300 служители, превръщайки T MARKET в един от големите работодатели в България.