Национална школа по атракционни изкуства бе част от откриването на летния сезон в „Мидия Гранд Резорт”. Гостите се насладиха на изпълненията на жонгльори, мимове, майстори на огъня, кристални магьосници, илюзионисти, хула-хоп и артисти-животни.

В музикалната програма участваха бургаска певица Пени Ставрева и рок фурията Праслава Минасян. Само на метри от морето те изпълниха най-добрите кавъри на световно известни банди.

Събитието бе съпътствано с хендмейд базар с творци от цялата страна.

Барът на Tatratea приготви за гостите коктейли и шотове.

Сред специалните гости на събитието, които пожелаха успешен сезон, бе кметът на Камено Жельо Вардунски.

Хотелски комплекс „Мидия Гранд Резорт” е на самия морски бряг, в непосредствена близост до китното черноморско градче Ахелой.

Комплексът от затворен тип представя незабравими гледки и гарантира спокойствие сред артистични алеи, зелени градини, озвучавани единствено от шума на вълните. Перфектната възможност за бягство от стреса на динамичното ежедневие.

Базата предлага всички удобства за романтично бягство от градския шум и комфортна ваканция. Стаите и апартаментите са разпределени по възможно най-функционален начин за максимално удобство на всички гости на хотелската част.

Фермерите на хотелски комплекс „Мидия Гранд Резорт” се грижат с най-прясната и жива храна - откъсната преди минути от плодовете и зеленчукови градини на комплекса, току що изваден от питата мед и прясно приготвен хляб. Можете дори да планирате здравословно и диетично меню с гарантирано чисти продукти.

А за Лято 2022 в хотелски комплекс МИДИЯ Гранд Резорт ще предложи на своите гости и класен ентъртеймънт с тематични уикенди за любителите на качествените напитки, екзотична кухня, арт събития и дори конкурси и куиз.