След броени дни, на 15 септември, по Netflix е премиерата на първия документален филм за Михаел Шумахер, създаден изцяло с подкрепата на неговото семейство Schumacher.

Първоначално научихме, че продукцията ще проследи живота му в личен и професионален план, като няма да се акцентира на инцидента във Френските Апли от 2013 г., който преобърна не само неговия свят, но и този на всички около него.

Заради филма съпругата на пилота от Формула 1 Корина наруши осемгодишното си мълчание. Още преди да бъде излъчен, пък разбрахме част от нейните признания.

Госпожа Шумахер разкрива какви са били последните думи на Михаел малко преди инцидента. Той й предлага да заминат за Дубай и да скачат с парашут там. Също така казва, че снегът в Мерибел, където се намират, не е много добър. А малко след това по време на спускане със сина си Мик пада и си удря главата в камък, което го праща в кома за шест месеца.

Рехабилитацията на Шумахер продължава и до днес, но той вече си е у дома със семейството. "Той е различен, но е тук", не крие Корина. Михаел всеки ден им показва колко е силен психически, а те правят всичко възможно, за да го накарат да усети връзката помежду им, да се почувстват отново като едно цяло.