Снимките към най-новата дуетна песен на ТониДимитрова и Стефан Илчев завършиха преди броени дни. Парчето носи заглавието „Близкият“, а официалната премиера е насроченаза 08 септември /сряда/, от 10.00 часа.

Реализирането на продукцията се осъществява и с подкрепата на Община Бургас по програма за съфинасиране на културни проекти.

Клипът и песента са неразривно свързани с любимия Бургас не само заради изпълнителите, но и заради автора на текста - Асен Йорданов, който е син на големия бургаски поет Недялко Йорданов. Музиката е на Светослав Лобошки- композиторът, печелил награди от конкурса "Бургас и морето".

Продуцент е журналистът, актьор и общественик Игор Марковски. Режисьори на клипа са Васил Стефанов и Стефка Николова, а оператор – Владимир Михайлов.

Според запознати песента вероятно ще се превърне в хит, но е твърде вероятно да стане и негласен химн на "Български пощи".

След седмица ще бъде представен и т.нар. teaser на клипа. Датата и часа на премиерата са специално подбрани и са свързани, но ще разберете защо едва на 8 септември.