Културна организация „Арт ателие” и ПК ”Ажур Пико” представят „Грамофонът“ - авторски концерт-спектакъл на Виктор Калев.Текстът е на Ваня Щерева по разкази на Виктор Калев.

Актьорът се завръща на бургаска сцена с автобиографичния концерт-спектакъл "Грамофонът". Поради големия интерес той отново ще гостува на града ни на 19-и август от 20.30 ч. на сцената на Летния театър. В продължение на повече от два часа Виктор Калев ще ни накара да се смеем с глас, да пеем така познатите на няколко поколения песни и да се забавляваме от сърце и душа. "Грамофонът" е вълнуващо пътешествие през годините, заредено с носталгия, хумор и любов, в което зрителят ще стане съпричастен към една сбъдната мечта.

"Ще бъда себе си в това представление. Но едновременно с това ще изиграя около 30 различни хора, ще изпея около 20 песни с гласовете на оригиналните им изпълнители. Без грим и перуки. Иска ми се всеки да може да припознае своите вълнения в този спектакъл", казва Виктор Калев. Спектакълът е изграден върху лични истории на актьора и популярни песни на български изпълнители. Текстовете са на Ваня Щерева. Билетите са пуснати в продажба в билетен център “Часовника”. За повече информация и резервации тел.0894/898-098-Маруся Русева-организатор/ Арт ателие/.